Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Lyxfrukost

Nu i dessa tider behöver vi verkligen unna hos en riktigt lyxfrukost. Alla förtjänar en lyxig frukost innan jobbet bara prata njuta av doften av de nybakade brödet inne i cafeterian. Jag och min kompis bestämde hos kvällen innan att vi skulle ses en dag å fika. Men istället för fika så blev det även frukost som avslutades med en bulle efter också på en lokala cafeterian.

Men blir ju så fyll av energi när gör något extra. Visst man är morgon trött men när vaknar den morgon å inser att man slipper göra frukost till sig själv den känslan är skön.

Fråga din sambo/kompis eller ens föräldrar om ni ska ha en lyxfrukost ni kan även ta köpa frukosten på den cafeterian och ta med hem.

Det var länge sen vi åt frukost så när vi började med den ideén var att vi tränade på en ledig dag i veckan på morgonen efter träning gick vi å åt en riktigt frukost efter träningen. Men nu är gymmet stängd på grund av Covid-19 så blir det hemma träning istället. Vilket är tråkigt när man är van att träna efter jobbet, varva ner efter jobbet. Men vi hoppas att det blir bättre fram på året att allt blir som vanligt igen.

 

Lämna ett svar

Till startsidan