Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Brunch

Här nedan ser ni en enkel brunch.

Denna gjorde jag när jag jobbade på familjeföretaget på kontoret. Jag var så hungrig vid lunch jag visste inte vad ska skulle äta hade inget med mig. Jag ville ha något som var mättande så jag kollade vad som fanns hemma hos föräldrarna. Jag äter lunch hemma hos dom eftersom vi har har kontoret i närheten.

Jag tog fram bröd så jag tänkte bröd och stekt ägg. Men det kändes som att det fattades något mer så jag kollade i skafferiet. Där hittade jag avokado den var hård men jag tänkta det gör inget jag provar å värma på den så den blir mjukare.

1 person

1st avokado

1st ägg

1st bröd

2st körsbärstomat

Räkor

chiliflakes

citronsaft

Salt och peppar

Gör så här:

Stek brödet och ägget jag brukar ha salta och peppar på ägget när steker det. Stek sedan avokado tills den har fått lite färg skär tomaterna och stek dom också lite. Jag la det stekta ägget på det stekta brödet men det gör du som du vill. Lägg vid sidan om brödet och ägget. Strö lite chiliflakes och några droppar citronsaft på avokado och tomaterna. En Kopp te/varm choklad eller varm saft. Om ni inte har provat varm choklad så tycker jag att ni ska prova det någon gång.

Tips istället för salt och peppar så prova med basilika fungera också bra.

Jag är en person som tycker om att göra något nytt men ändå enkelt som till lunch. Denna lunch kan man ha som fruksot också på en helg så det blir en riktig lyxfrukost för familjen eller bjuda en vän. Eller ta med som picknick om ni ska ses ute nu när det börjar blir vår.

Sitta på parkbänk eller på en ute plats hemma hos dig med en person som man inte sett på länge.

Jag hoppas att ni  tycker om denna brunchen som jag

Lycka till!

Lämna ett svar

Till startsidan