Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Vilken helg!

En varm vår helg

Värmen kom redan i fredags på dagen. Det var så skönt å sitta ute i solväggen äta lunch känna den sköna värmen i ansiktet. Som man har väntat på nu i några veckor. Jag har verkligen njutit av solen nu. Vilket jag hoppas att ni också har gjort under helgen.

Tussilago

Jag tog även en promenad under helgen skönt å få röra på sig också. Efter vägkanten så såg jag även några tussilago som jag plockade med hem. När man ser såna vårtecken å solen är framme å värmer. Man ser alla knoppar på träden börjar slå ut och man får en härlig energi i kroppen efter såna här soliga dagar. Hela kroppen är fyllda med D-vitaminer.

Grill primär

Vi grillade fram på dagen under helgen. Det är så gott eller som vi säger i Värmland gött. Med grillat mat. Det tar sen tid med tillagning men det är själva smaken med lite röksmak som gör det hela med köttet. Potatis eller klyftpotatis och en god vår/sommar sallad. Att känna doften av en tänd grill asså det är bara så underbart man längtar tills en annan tänder sin grill också.

Hoppas

Så nu hoppas jag på att värmen kan stanna så det kan börjar å blomma ute i rabatterna. Även grönsakerna som man har sått så man kan sätta ut i växthuset snart. Så man kan gå å plocka sin egen sommar bukett och egna grönsaker. Se fjärilar och bin flyga omkring bland blommorna och fruktblommen. Ha gräset mellan tårna gå barfota.

Ha en trevlig vecka

Ha en trevlig jobb veckan ni som ska upp tidigt imorgon. Ni som kör till jobbet tänk att det finns vägarbete efter vägarna. Så att det inte blir någon olycka. De vill också komma hem efter jobbet som alla vi andra.

 

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan