Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Kontor

Sponsrat inlägg i samarbete med azdesign

Viktigt med rätt kontorsmöbler

Ett kontor är viktigt att känna sig bekväm med. Eftersom det är du som ska sitta långa dagar vid bordet och datorn. Jag tycker att kontor ska vara personligt ha en blomma lite fotografier så det känns hemma.

Men nu i dessa Corona tider så är det många som jobbar hemifrån så då blir det lite trångt med alla. Pärmar, papper och att inte glömma alla sladdar och datorn som ska ha plats på skrivbordet.

Jag tycker att alla ni som kämpar med att jobba hemifrån behöver få veta vilket kontorsmöbler som är bra och praktiskt. Ändå viktigt att ni kan tänka på höj och sänkbart bord och era arbetsställningar så ni inte får ont i ryggen / armar eller axlarna, jag skulle vilja rekommendera azdesign stativbord.  Så här vill jag tipsa om en ett bra företag som säljer en del kontors material  azdesign

Tänk praktiskt med förvaring var och hur kontor rummet ser ut. Så att det tar för stor plats eller att det ser för stort ut inne på rummet.

Ni som brukade gå på personalmöten/ konferens eller lyssna på föreläsare. Vilket då jag tycker att det är viktigt att man sitter skönt under tiden då när man lyssnar på den som pratar. Om man inte sitter skönt de timmarna då känns allt så långsamt precis allt går i slowmotion känns det som. Jag tycker även att det är bra med paus så man kan röra på sig då går tiden lite fortare.

Jag hoppas verklig att vi kan gå på föreläser / konferens och ha personalmöten snart igen. Då hoppas jag att arbetsplatserna har nya fräscha möbler att sitta i. Något gott att äta under pauserna.

Så får ni gå till era chefar å peka eller gå in på denna hemsidan att det kan behövas nya möbler https://www.azdesign.se

 

Lämna ett svar

Till startsidan