Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Parfymer

Hitta rätt

Ibland är det svårt att hitta rätt parfym på vissa luktar det helt underbart än på en annan ibland. Läs vad det innehåller för dofter tänk efter är detta jag. Spraya försiktigt på hand leden efter som det är då du uppfattar hur det doftar.

Prova något nytt

Va inte rädd att prova en ny parfym som doftar något annat än du tidigare har köpt. Våga fråga personalen om tips och råd om olika parfymer. De hittar alltid vad man söker eller vill prova en ny parfym.

Trivs i parfymen

Det som jag tänker när jag köper parfym. Är att den ska lukta fräsch en doft som vi känner oss trygga i. Vilket som jag har märkt när jag började använda parfym oftare. Det var när jag tog den parfymen som. Jag tyckte att jag kände mig trygg, självsäker och kände att man luktade “gott”.

Jag har olika parfymer som innehåller blomdofter, trädofter, fruktdofter och även gröndofter.

Som ni ser så är det olika dofter som jag använder och alla dessa fyra parfymer passar bra för mig. När jag väljer vilken parfym jag ska brukar jag tänka. passar denna parfymen till denna festan och klädsel. Det som jag tänker på är det personer på festen som har svårt med parfym om den doftar för starkt. Så oftas har jag ofta milda parfymer som inte är stark doft på.

Tips

Om ni vill att parfymen ska sitta länge under kvällen ta en hudlotion som är utan doft smörj salvan där innan ni sprayar parfymen då sitter den längre. Annars så har parfymen som liksom ögonskuggan att den ramlar av om man inte lägger en vanlig hudlotion för parfymen.

Men det olika parfymer hur länge de är kvar på huden för vissa personer. Börja försiktigt så ni inte får någon reaktion av parfym eller hudlotion.

Lämna ett svar

Till startsidan