Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Ett packet

Packet

När jag kom hem trött och sliten efter jobbet så låg det ett packet till mig. Det första jag tänkte på var att den har kommit fel jag har inte beställt något ifrån någon på länge nu. Innan jag tog av plasten så kollade jag om det fanns retursedel ifall så man kan skicka tillbaka den.

Kollade även adressen och allt stämde så börjar allt gå runt i huvudet varför är jag värd ett packet.

Öppna den

Tillslut så öppnade jag den jag tänkte jag måste ju kolla vad som finns inuti den. Det stod godisboxen där man skulle öppna den och på ovan sidan så stod det Lyko.

Asså vem blir inte glad av ett sånt här packet. Texten är så värmande “Hej Anna! Vill sända dig en värmande kram, kämpa på du är stark! Kram från Sofia och gänget på Lyko”

Jag blev så glad och tänkte att man uppskattar när man får något fint i brevlådan.

Tack så mycket Lyko 🙂

Lyko

Jag har köpt saker av dom men jag överraskad över att denna lilla packet. Så snällt av dom och att komma på idén är så fint gjort 🙂

Beställer

Jag brukar beställa kläder men först å främst skor på internet eftersom jag har små sko storlekar. Jag har stl. 35 på skorna som är svårt att hitta bra skor i sko butikerna.

Kläder beställde jag ofta men inte nu bara ibland om jag hittar t.ex en fin klänning. Men vi har som sagt ett köpcenter som nu har HM som jag köpa om det är något jag måste ha. Annars så tänker jag och funderar lite om jag ska köpa den men det viktiga av allt prova kläderna innan man köper. Fråga dom som jobbar i butiken om smak och råd om man passar i plagget. Det brukar jag göra.

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan