Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Film

Film och seriekvällar

Eftersom det är Em-fotboll på tv nu hela dagen och kvällen lång nu. Jag är ingen fotbolls intresserad person. Om inte det är en spännade match med Sverige. Annars så blir det för mig se filmer och serier som går på tv eller på play. Eller så kanske det blir antingen en cykel eller en kvälls promenad när det är fint och härligt ute. Jag ska inte glömma att dricka tillräckligt med vätska. Vilket jag inte gjorde förra veckan när det var så varmt.

Serie

Jag är en sån person som kan se samma serie eller film om när det inte finns något annat bra på tv:n. Det har ju gått en bra serie på kanal 7 som heter bomb girls jag tyckte att den var riktigt bra gjort med kläder och med kulisserna. Även serien younger är toppen bra en humor serie som jag tycker att ni ska se på varje avsnitt är ca 20minuter lång. Även Rebecka Martinsson den var så bra och så spännande.

Film

Jag tycker om filmer som är baserade på sannberättelse, historik, romantik, komedi och även action. Jag fastnade verkligen i en film för några år sedan och ni kanske känner igen den men är så bra filmen After. Den handlar om två personer en tjej och en kille som blir förälskade i varandra i skolan. Som ni alla kanske minns Sunne´s sommar den är en riktigt klassiker den kan man se flera gånger och få sig ett riktigt gott skratt.

Ikväll

Jag får se vad jag ser på om det blir film eller serie eller om jag tar en promenad jag får se vad ja känner för. Ibland är det svårt att bestämma sig vad man ska göra men det löser alltid till slut.

Men jag hoppas att ni får en toppen kväll 🙂

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan