Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Kameror för hemmet

Sponsrat inlägg i samarbete med Prylstaden

Övervakningskameror

Det kan alltid vara ryckt att ha ett system som bevakar sitt hem när man är på jobb eller på semester. Även om man är hemma och om har ett stor hus som är som ett stort herrgård så är det skönt att ha ett extra öga på sin tomt dygnet runt även sina fritidshus är och lika viktiga. Både inomhus och utomhus.

Därför vill jag tipsa om en hemsida som har så många olika övervakningskamera.

Gå in å kolla på deras sortiment de har mycket att erbjuda så era hem så att det ska kännes tryggt och säkert.

Säkerhet

Jag tycker även att det är en säkerhet och en trygghet att ha kamera hemma. Som håller koll på huset och även när är hemma kanske ensamen och känner sig lite osäker och rädd. Då är det bra att ha kameror. Om man känner sig förföljd eller får olust känsla att man inte alls känner sig trygg i sitt eget hem.

Vad ska man välja

Att välja rätt system och kamera för sitt hus och fritidshus eller garage är inte enkelt. Men vill ju vara på säkra sida innan det händer något. Så därför vill jag tipsa er om 3st kamera som är jätte bra

Asgari 1080Pro kameran gör det enkelt att håll koll på sitt hem och även sitt fritidshus.

Asgari PTZ-80IR denna är bra på sitt viss att man kolla i sin mobil och även ipad dygnet runt.

Asgari 1080POE Kameran skickar push larm till mobiltelefonen när den upptäcker människor i bilden. Har även bra vinklar på alla bilder. Vilket är bra om man har många husknutor på sitt hus.

Svårt att välja vilken kamera man ska ha till era hem/ fritidshus. Jag tycker att ni ska gå in å läsa im dessa kameror så hoppas jag verkligen att ni hittar en som passar bra till era hem.

 

Lämna ett svar

Till startsidan