Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Sista Juli imorgon

Sommarn

Vad fort denna sommaren har gått fort i år igen. Vilket är sorgligt eftersom man har längtat efter dessa sommar kvällarna att få träffas igen. Ibland har det varit så varmt att det har varit jobbigt jobba. Men vi har klarat hos igen värmen också.

Nu var denna vecka kom regnet och även åskan den var i alla fall efter längta hos många tror jag. Eftersom det är så torrt ute i skogarna så på vissa delar av Sverige så det varit skogsbränder. Jag tycker att det blir som en annan luft när kommer regn.

Efter regn kommer solsken och även fler blommor blommar det är allt det behövs att det regna. Naturligt så blir allt fint å grönt igen. För att innan regnet kom så började vissa gräsmattor blir bruna. Så det ska fortsatte att regna även till veckan men det behövs verkligen.

Covid-19 vaccin

Jag hoppas verkligen att ni som har fått tid eller kan boka tid för covid vaccinet har gjort det. För att det är verkligen viktig att vi alla tar vaccinet så att vi kan åter gå till det normala. För att det är många länder som har infört att det är ett krav att man har vaccinet för att komma in landet.

Det är så många som längtar efter att få åter gå till allt som var tidigare att börja resa och träffa familj, släkt och vänner som man gjorde tidigare.

Jag vet att ni kanske tycker att det är jobbigt att bli påmind om detta men om du har/ har inte tagit vaccinet. Så snälla boka tid påmind denna bekanta också om dom också inte har bokat tid för vaccinet. Så att det inte blir en fjärde våg som nyheterna har varnat för nu.

Vi alla måste göra detta tillsammans för att minska smittan

Lämna ett svar

Till startsidan