Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Mini Semester

Mamma och pappa bestämde sig att åka till Karlsborg på Torsdag de åkte på fredag. Så de bokade camping plats för husvagn. Jag och min storebror åkte också på fredag fast senare på dagen. När vi kam fram till campingen så åt vi tapas på kvällen å planerade lite fast vi alla var trötta så vi sa att vi kollar på lördag´s morgonen.

På morgonen så kollade vi vad som fanns för turist i Karlsborg. Vi hade planerat att gå på guidad tur på Karlsborg´s fästning. Men vi hade inte kollat tider. Så på morgonen när vi kollade tider som passade så fick lite bortom iväg men vi hann dit i tiden.

Den guidade turen var jätte intressant berättade varför den byggdes och den är än idag Sveriges längsta byggnad. Jag och övriga i familjen är intresserad av historia om olika byggnader och det finns så många såna ställen i Sverige som alla skulle verkligen ta sin tid å besöka.

Tips inför guidad tur ha bra skor på er det är mycket går och att man står så ha bra skor på er så ni inte får skavsår.

Efter den guidade turen så tog vi hos en fika i solen. Det passade bra med fikat eftersom vi alla var lite små hungriga efter all vandring. Vi köpte hos varsin smörgås, en bakelse och en stor kaffe kopp till detta. Kände att jag behövde verkligen kaffe då.

Det var ett mysigt litet café jag gillar verkligen när det är blandat porslin både nytt och gammalt det blir hem trevligt.

Efter vi hade fikat klart så åkte vi tillbaka till husvagnen å kopplade av. Jag, mamma och brorsan spelade minigolf som vi inte hade gjort på jätte länge sen vi var små.

Idag så åkte jag och brorsan hem till Värmland medans föräldrarna fortsätter med sin semester vidare. Det är faktiskt skönt att bara åka bort så över helgen bara koppla av tänka på något annat.

Lämna ett svar

Till startsidan