Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Varmt i dag

Idag kom värmen tillbaka vilket var skönt eftersom det har varit kallt å gråt de senaste dagarna. Så idag var det verkligen ta vara på solen fast det var svårt å veta vad man skulle ha på sig. Eftersom värmen kom så fort tillbaka så man fick verkligen sommar känslor igen. Så här på slutet av Augusti. Så speciellt igår så var det gråt och molnet hela dagen men ändå varmt och idag sol sken hela dagen och även kvällen. Blommor får liksom ett nytt liv det behövs inte så mycket för blommor det är vatten och sol så är de nöjda.

Skogen

Det bliv även en tur till skogen för att plocka svamp/kantareller. Ja vi fick en del svamp fast vi trodde att vi skulle få mer kantareller men det räcker till varma smörgåsar. Men vi hittade även en massa blåbär som vi plockade och åt upp med en gång. Blåbär direkt ifrån naturen det är så gott. Vi fick inte så mycket kantareller men det var skönt å få går i naturen.

Så ut i skogen nu plocka blåbär och backa muffins/paj eller sylt av blåbär. Blåbär är ju så nyttiga för kroppen så många viktiga vitaminer som innehåller i blåbär. Om man inte hinner att ta till vara på blåbär som man har plockat så kan man frysa ner dom.

Så ut å plocka bär och kantareller nu innan någon annan hinner plocka före dig. Vilket är tråkigt när man har tänkt sig att får en massa kantareller eller bär. Så passa på när ni har chansen.

Det är så bra för kroppen att vara ute i skogen eftersom det är ett annat underlag att gå på. Den är mjuk de som har ont i tyggen så är skogen det bästa att ta en promenad.

Lämna ett svar

Till startsidan