Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Snö oväder

Snö kaos i tisdags

Ja vi alla fick som sagt en vit morgon att vakna till i tisdags. Hemma så kom redan snön på måndags kväll. Som tur var att jag ställde min bil på en annan parkering plats där de plogar tidigt på morgonen.

Visst är det fint när snön kommer men ibland bli för mycket på en och samma gång som det blev i tisdags. Så det gäller att man är anpassar hastigheten efter väggunderlaget då dom som röjer bort från snön hann inte med och det bliv igen snöat där de hade börjat. Dom jobbade verkligen hårt den dagen och natten vi har verkligen tur att vi har dom som håller vägen ren och fin under vintern.

Sol & värme

Just nu så längtar jag efter solen och värmen det som är positivt är att det blir varmare och att det blir mer soliga och varmare dagar framöver. Så då kommer jag mest troligen passa på att sitta i solvägen få en massa D-vitamin. Så skönt bara få koppla av lyssna på fåglarna.

Man blir ju så mycket piggar av varje ljusare dag som blir nu märker jag på mig själv är inte alls så trött längre på kvällarna.

2 comments / Add your comment below

    1. Ja det kom endel här i Värmland den tisdagen synd bara att snön inte var kvar längre blev borta bara några dagar efter 🙂

Lämna ett svar

Till startsidan